Jade Synergies | Energieoplossingen | Verlichting

Verlichting zonder investering

Door de energiecrisis is elk bedrijf bezig met besparen op energieverbruik. Een veelvoorkomende structurele maatregel met een direct enorm effect op de factuur is het overstappen naar LED-verlichting. Verlichting is een grote vaste kost voor iedere onderneming, die kan oplopen tot 60% van de energiekost van een gebouw. LED-oplossingen kosten tot 80% minder dan verouderde verlichtingssystemen.

Bij een relighting-project wordt de bestaande verlichtingsinstallatie vervangen door energie-efficiënte ledverlichting met bijhorende sensoren. De totale lichtinfrastructuur wordt bekeken om vervolgens en nieuw lichtplan uit te werken. Hierbij wordt eveneens rekening gehouden met de Europese wetgeving (NBN-EN 12464-1) omtrent werkplekverlichting. De terugverdientijd van een ‘relighting-project' hangt van verschillende factoren af: de aanwezige verlichtingstoestellen, het aantal branduren en de elektriciteitsprijs.

Het uitvoeren van een ‘relighting-project’ is interessant voor zowel kleine- en middelgrote ondernemingen als grote ondernemingen en openbare instellingen. Tevens kan  er een specifieke oplossing uitgewerkt worden bij grote  renovatiewerken en nieuwbouw, dit al of niet in combinatie met nog andere duurzame technieken.

Kosten
Kosten

Besparing op uw energiefactuur vanaf dag 1

Eigendomsoverdracht
Eigendomsoverdracht

Kosteloze eigendoms-overdracht van de installatie

Ontzorging
Ontzorging

Ontwerp, installatie, onderhoud en monitoring

Jade Synergies
 

Ook duurzame verlichting voor uw bedrijf?

Heeft u nog oude TL lampen hangen of een verouderde installatie? Is de te verlichten oppervlakte min. 2700m²? Zet dan samen met ons de stap naar duurzame LED verlichting, en geniet van volgende voordelen:

  • Besparing op uw energiefactuur vanaf dag 1.
  • Reductie van uw CO2-uitstoot, duurzaam imago.
  • Geen investering, geen onderhoudskosten.
  • Altijd een werkende installatie met gegarandeerd lichtniveau.
Ook duurzame verlichting voor uw bedrijf?

Schrijf u in
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte